Ηλεκτρονικά βιβλία με ατομικά χρονοδιαγράμματα διατροφής - Fit Even

Μια ιδανική, υγιής σιλουέτα σε απόσταση αναπνοής!

Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις στο Facebook Messenger και εμείς θα δημιουργήσουμε για εσάς ένα εξατομικευμένο ηλεκτρονικό βιβλίο με ένα πρόγραμμα για υγιή σιλουέτα!

 • Γρήγορα και διαρκή αποτελέσματα
 • Χωρίς φαινόμενο γιο-γιο
 • Χωρίς επαχθείς περιορισμούς
 • Χωρίς τροφές που δεν σας αρέσουν
Ξεκινήστε τις εξετάσεις

Οι on-line εξετάσεις είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγονται καμμία δέσμευση!

Ήδη μέσα στον πρώτο μήνα χρήσης του Fit Even:

Θα ρίξετε τα περιττά κιλά
Θα νιώσετε καλύτερα
Θα αφαιρέσετε την περίσσεια νερού
Θα σμιλέψετε τους μυς σας
Θα απαλλαγείτε από τις τοξίνες
Θα έχετε περισσότερη ενέργεια
Θα βελτιώσετε την υγεία σας
Θα αυξήσετε την σεξουαλική σας απόδοση

Επιλέγοντας το πρόγραμμα για υγιή σιλουέτα Fit Even, λαμβάνετε ένα εξατομικευμένο ηλεκτρονικό βιβλίο που περιλαμβάνει:

 • Ένα ατομικά καταρτισμένο σχέδιο 3, 4 ή 5 νόστιμων πιάτων την ημέρα επί 30 ημέρες, που θα λαμβάνει υπόψη τα εξαιρούμενα προϊόντα σας και τη σωστή περιεκτικότητα σε θερμίδεςτων φαγητών ώστε να επιτύχετε το σκοπό σας.
 • Εύκολες στην προετοιμασία συνταγές και επακριβώς υπολογισμένη ποσότητα για κάθε συστατικό.
 • Ένα πλάνο σωματικών ασκήσεων προσαρμοσμένο στις ικανότητες και τις προτιμήσεις σας.
 • Πρακτικές συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε μια υγιή σιλουέτα σε ασυνήθιστες καταστάσεις: π.χ. όταν ταξιδεύετε, σε ένα πάρτι.
 • Μια λίστα αγορών για κάθε εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε γρήγορα και εύκολα όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε.
 • Συστάσεις για τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής ώστε να επιταχύνετε και να διευκολύνετε την επίτευξη των στόχων σας.
 • Ένα ημερολόγιο αυτοελέγχου ώστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Εγγύηση 100% ικανοποίησης

Εάν δεν επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα εντός του πρώτου μήνα χρήσης του Fit Even, θα σας επιστρέψουμε το 100% των εξόδων σας. Χωρίς ερωτήσεις και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Fit EvenSILVER

22 €

Ατομικό πρόγραμμα διατροφής και προπόνησης για2 εβδομάδες

70 νόστιμες συνταγές, καθεμία με υπολογισμένο βάρος συστατικών που αντιστοιχεί στις θερμιδικές σας ανάγκες

Fit EvenGOLD

32 €

Ατομικό πρόγραμμα διατροφής και προπόνησης για 30 ημέρες

150 νόστιμες συνταγές, καθεμία με υπολογισμένο βάρος συστατικών που αντιστοιχεί στις θερμιδικές σας ανάγκες

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτό είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για εσάς. Το πρόγραμμα διατροφής Fit Even αποτελείται από 3, 4 ή 5 νόστιμα γεύματα την ημέρα, λαμβάνει υπόψη τις διατροφικές σας εξαιρέσεις, τον τρόπο ζωής σας και περιέχει επίσης τη σωστή περιεκτικότητα σε θερμίδες για τον στόχο σας. Με το Fit Even είστε σε καλά χέρια!

Ναί! Εάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να φάτε ένα συγκεκριμένο συστατικό και δεν το έχετε καταχωρίσει στην έρευνα, επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών - θα προσθέσουμε τον αποκλεισμό σας και αυτό το συστατικό δεν θα εμφανίζεται στη διατροφή σας.

Φυσικά! Όταν ολοκληρώσετε την έρευνα, απλώς εισαγάγετε το κρέας ως μία από τις εξαιρέσεις σας. Το σχέδιό σας δεν θα περιλαμβάνει καθόλου κρέας. Εάν, κατά τη συμπλήρωση της έρευνας, δεν καταχωρίσατε το κρέας ως συστατικό που θέλετε να εξαιρέσετε, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας - θα αποκλείσουμε εντελώς το κρέας από τη διατροφή σας.

Τίποτα δεν πάει χαμένο - επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας και πείτε μας τι θέλετε να αλλάξετε. Θα βοηθήσουμε!

Λόγω του γεγονότος ότι τα προγράμματα διατροφής είναι εξατομικευμένα για κάθε πελάτη, θα στείλουμε την αποστολή εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας. Το σχέδιο θα σταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε κατά την υποβολή της παραγγελίας.

Η συνδρομή είναι το κλειδί για τη συνεχή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας! Σε εμάς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προθεσμίες ή πληρωμές - όλα γίνονται αυτόματα. Με τακτικά προγράμματα διατροφής που παραδίδονται απευθείας στη διεύθυνση e-mail σας κάθε μήνα, θα διατηρήσετε την πρόοδό σας και θα απολαύσετε τα πλήρη οφέλη ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Nasze plany dietetyczne dostępne są wyłącznie w subskrypcji obejmującej okresy dwutygodniowe, miesięczne i dwumiesięczne. Po upływie każdego okresu automatycznie obciążymy Twoją metodę płatności tą samą kwotą a na podany adres e-mail otrzymasz plan dietetyczny na kolejny okres. Dzięki temu możemy zagwarantować Ci zarówno nieprzerwane stosowanie planów dietetycznych jak i stałą cenę, niezależnie od przyszłych podwyżek. Możesz jednak w dowolnym momencie zrezygnować z dalszej subskrypcji, pamietaj jedynie, aby zrobić to z odpowiednim wyprzedzeniem

Για να διευκολύνουμε τη χρήση των υπηρεσιών μας, δεχόμαστε μόνο πληρωμές με κάρτα. Αυτή η μέθοδος πληρωμής μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε τη συνέχεια της συνδρομής σας και την τακτική παράδοση εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής. Είναι επίσης ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος για την ολοκλήρωση των συναλλαγών, εξαλείφοντας τυχόν πιθανές δυσκολίες που σχετίζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Εγγυόμαστε ότι δεν θα χρεώσουμε την κάρτα σας χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεσή σας.
Aby ułatwić Ci korzystanie z naszych usług, akceptujemy płatności wyłącznie kartą. Ta forma płatności pozwala nam zapewnić ciągłość subskrypcji i regularne dostarczanie spersonalizowanych planów dietetycznych. To również szybki i bezpieczny sposób realizacji transakcji, eliminujący wszelkie potencjalne trudności związane z innymi metodami płatności.

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και ενημερώστε μας ότι θέλετε να διαγραφείτε. Αυτό δεν υπόκειται σε καμία περίπλοκη διαδικασία ή γραφειοκρατία - το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε. Ωστόσο, θυμηθείτε να το κάνετε πριν από το τέλος της περιόδου χρέωσης, δηλαδή εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την τελευταία πληρωμή :)
Z subskrypcji możesz zrezygnować w dowolnym momencie, wystarczy, że skontaktujesz się z nami mailowo i dasz znam znać, że chcesz zrezgygnować. Nie jest to obwarowane żadną skomplikowaną procedurą czy papierologią - wystarczy tylko, że dasz nam znać. Pamiętaj jednak, żeby zrobić to najpóźniej na 2 dni robocze przed końcem okresu rozliczeniowego.

Φυσικά. Απλώς στείλτε μας τα στοιχεία της εταιρείας στην οποία θα εκδοθεί το τιμολόγιο μέσω e-mail.

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στέλνοντας μήνυμα στη διεύθυνση: [email protected] ή απευθείας στο Messenger.

Καθώς το Fit Even είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία, δεν προσφέρουμε τηλεφωνική επικοινωνία.