Ruokavaliosuunnitelmia sisältävät e-kirjat – Fit Even

Täydellinen, terve vartalo ulottuvillasi!

Vastaa muutamaan kysymykseen Facebook Messengerissä ja anna meidän luoda oma henkilökohtainen e-kirjasi, jossa on sinulle räätälöity suunnitelma.

 • Nopeat ja pysyvät tulokset
 • Ja ilman jojo-ilmiötä
 • Ei raskaita rajoituksia
 • Ei ruokaa, josta et pidä
Aloita kysely

Verkkokysely on täysin ilmainen eikä siihen liity mitään velvoitteita!

Jo ensimmäisen kuukauden aikana Fit Evenin käytöstä:

Laihdut
Sinulla on parempi olo
Pääset eroon ylimääräisestä vedestä
Saat lihaksista veistokselliset
Pääset eroon toksiineista
Sinulla on enemmän energiaa
Paranna terveyttäsi
Lisäät seksuaalista suorituskykyä

Kun valitset terveen kehon Fit Even -suunnitelman, saat henkilökohtaisen e-kirjan, joka sisältää:

 • Räätälöidyn suunnitelman, joka sisältää 3, 4 tai 5 maukasta ateriaa päivässä 30 päivän ajan, josta on poistettu sopimattomat elintarvikkeet ja laskettu aterioiden oikea kalorimäärä tavoitteesi saavuttamiseksi.
 • Helposti valmistettavat reseptit ja tarkasti lasketut painot jokaiselle ainesosalle.
 • Kykyjesi ja mieltymystesi mukaan räätälöidyn liikuntasuunnitelman.
 • Käytännön neuvoja terveestä kehosta huolehtimiseen epätavallisissa tilanteissa: esim. matkoilla ja juhlissa.
 • Ostoslistan jokaiselle viikolle, jotta voit hankkia kaikki tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja helposti.
 • Suositukset parhaista ravintolisistä, joiden avulla voit nopeuttaa ja helpottaa tavoitteidesi saavuttamista.
 • Itseseurantapäiväkirjan, josta voit seurata edistymistäsi.

100-prosenttinen tyytyväisyystakuu

Jos et saavuta tyydyttäviä tuloksia ensimmäisen kuukauden kuluessa Fit Evenin käytöstä, palautamme 100 % kustannuksista. Ei kysymyksiä eikä hankalia menettelyjä.

Fit Even SILVER

26 €

Henkilökohtainen ruokavalio- ja treenisuunnitelma 2 viikoksi

70 maukasta reseptiä, joissa jokaisessa on tarkkaan laskettu määrä ainesosia, jotka on räätälöity kaloritarpeesi mukaan

Fit Even GOLD

40 €

Henkilökohtainen ruokavalio- ja treenisuunnitelma 30 päiväksi

150 maukasta reseptiä, joissa jokaisessa on tarkkaan laskettu määrä ainesosia, jotka on räätälöity kaloritarpeesi mukaan

Usein Kysytyt Kysymykset

Tämä on sinulle suunniteltu räätälöity ruokavaliosuunnitelma. Fit Even -ruokavaliosuunnitelma koostuu 3, 4 tai 5 maukkaasta ateriasta päivässä, se ottaa huomioon ruokavaliosi poikkeukset, millaisen elämäntavan elät ja sisältää oikean kaloripitoisuuden tavoitteellesi. Fit Evenin avulla olet hyvissä käsissä!

Kyllä! Jos et voi tai halua syödä jotain ainesosaa etkä ole ilmoittanut sitä kyselyvaiheessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme - lisäämme poissulkevan aineen ja tämä ainesosa ei näy ruokavaliossasi.

Tietysti! Kun täytät kyselyä, valitse liha poissuljettavaksi. Suunnitelmasi ei sisällä lihaa ollenkaan. Jos et syöttänyt kyselyä täyttäessäsi lihaa aineeksi, jonka haluat jättää pois, ota yhteyttä asiakaspalveluumme - poistamme lihan kokonaan ruokavaliostasi.

Mitään ei ole menetetty – ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro, mitä haluat muuttaa. Me autamme sinua!

Koska ruokavaliosuunnitelmat räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen, lähetämme paketin 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Suunnitelma lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tilaus on avain jatkuvaan menestykseen tavoitteidesi saavuttamisessa! Meillä sinun ei tarvitse huolehtia määräajoista tai maksuista – kaikki tapahtuu automaattisesti. Säännölliset ruokavaliosuunnitelmat toimitetaan suoraan sähköpostiosoitteeseesi kuukausittain, joten voit ylläpitää edistymistäsi ja nauttia kaikista terveellisten elämäntapojen eduista.

Nasze plany dietetyczne dostępne są wyłącznie w subskrypcji obejmującej okresy dwutygodniowe, miesięczne i dwumiesięczne. Po upływie każdego okresu automatycznie obciążymy Twoją metodę płatności tą samą kwotą a na podany adres e-mail otrzymasz plan dietetyczny na kolejny okres. Dzięki temu możemy zagwarantować Ci zarówno nieprzerwane stosowanie planów dietetycznych jak i stałą cenę, niezależnie od przyszłych podwyżek. Możesz jednak w dowolnym momencie zrezygnować z dalszej subskrypcji, pamietaj jedynie, aby zrobić to z odpowiednim wyprzedzeniem

Palvelujemme käytön helpottamiseksi hyväksymme vain korttimaksun. Tämän maksutavan avulla voimme varmistaa tilauksesi jatkuvuuden ja räätälöityjen ruokavaliosuunnitelmien säännöllisen toimituksen. Se on myös nopea ja turvallinen tapa suorittaa maksutapahtumia ja estää mahdolliset muihin maksutapoihin liittyvät ongelmat. Takaamme, että emme veloita korttiasi tietämättäsi ja ilman suostumustasi.
Aby ułatwić Ci korzystanie z naszych usług, akceptujemy płatności wyłącznie kartą. Ta forma płatności pozwala nam zapewnić ciągłość subskrypcji i regularne dostarczanie spersonalizowanych planów dietetycznych. To również szybki i bezpieczny sposób realizacji transakcji, eliminujący wszelkie potencjalne trudności związane z innymi metodami płatności.

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja ilmoita, että haluat peruuttaa tilauksen. Siihen ei liity monimutkaista menettelyä tai paperityötä - kerro vaan meille, että haluat lopettaa. Muista kuitenkin tehdä se ennen laskutuskauden loppua eli 30 kalenteripäivän sisällä viimeisestä maksusta :)
Z subskrypcji możesz zrezygnować w dowolnym momencie, wystarczy, że skontaktujesz się z nami mailowo i dasz znam znać, że chcesz zrezgygnować. Nie jest to obwarowane żadną skomplikowaną procedurą czy papierologią - wystarczy tylko, że dasz nam znać. Pamiętaj jednak, żeby zrobić to najpóźniej na 2 dni robocze przed końcem okresu rozliczeniowego.

Kyllä. Lähetä meille sähköpostilla sen yrityksen tiedot, jolle lasku lähetetään.

Onko sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä meihin!

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse lähettämällä viestin osoitteeseen: [email protected] tai suoraan Messengerissä.

Koska Fit Even on pelkkä verkkopalvelu, emme tarjoa puhelinyhteyttä.