Elektronske knjige z individualnimi prehranskimi načrti - Fit Even

Popolna, zdrava postava na dosegu roke!

Odgovorite na nekaj vprašanj v Facebook Messengerju in za vas bomo ustvarili personalizirano e-knjigo z načrtom za zdravo postavo!

 • Hitri in trajni rezultati
 • Brez učinka jojo
 • Brez obremenjujočih omejitev
 • Brez hrane, ki je ne marate
Začnite anketo

Spletna anketa je popolnoma brezplačna in ni obvezujoča!

Že v prvem mesecu uporabe Fit Even:

Izgubili boste odvečne kilograme
Počutili se boste bolje
Odstranili boste odvečno vodo
Izoblikovali boste mišice
Znebili se boste toksinov
Imeli boste več energije
Izboljšali boste svoje zdravje
Povečali boste spolno uspešnost

Ko izberete načrt Fit Even za zdravo postavo, dobite personalizirano e-knjigo, ki vključuje:

 • Individualno izdelan načrt 3, 4 ali 5 okusnih obrokov na dan za 30 dni, ki bo upošteval vaše izključene izdelke in pravilno kalorično vrednost obrokov za vaš cilj.
 • Enostavni recepti in natančno izračunane količine za vsako sestavino.
 • Načrt telesne vadbe prilagojen vašim sposobnostim in željam.
 • Praktični nasveti, kako ohraniti zdravo postavo v nenavadnih situacijah: npr. na potovanju, na žuru.
 • Nakupovalni seznam za vsak teden, da boste lahko hitro in enostavno nabavili vse izdelke, ki jih potrebujete.
 • Priporočila o prehranskih dopolnilih, ki so za vas najbolj koristna za pospešitev in lažjo uresničitev vaših ciljev.
 • Dnevnik za samokontrolo, s katerim lahko spremljate svoj napredek.

100-odstotna garancija zadovoljstva

Če v prvem mesecu uporabe izdelka Fit Even ne boste dosegli zadovoljivih rezultatov, vam bomo povrnili 100 % stroškov. Brez vprašanj in zapletenih postopkov.

Fit Even SILVER

22 €

Osebni prehransko-vadbeni načrt za 2 tedna

70 okusnih receptov, vsak z izračunano težo sestavin, ki ustreza vašim potrebam po kalorijah

Fit Even GOLD

32 €

Osebni prehransko-vadbeni načrt za 30 dni

150 okusnih receptov, vsak z izračunano težo sestavin, ki ustreza vašim potrebam po kalorijah

Pogosto zastavljena vprašanja

To je načrt prehrane, ki ga pripravljamo za vas individualno. Načrt prehrane Fit Even je sestavljen iz 3, 4 ali 5 okusnih obrokov na dan, upošteva vaše prehranske izključitve, vaš način življenja ter vsebuje ustrezno kalorično vrednost živil za vaš cilj. S Fit Even ste v dobrih rokah!

Da! Če ne morete ali ne želite jesti sestavine in je niste vnesli v vprašalnik, se obrnite na našo službo za pomoč strankam - dodali bomo vašo izključitev in ta sestavina se ne bo pojavila v vaši prehrani.

Seveda! Pri izpolnjevanju ankete preprosto vpišite meso kot eno od izključitev. Vaš načrt sploh ne bo vključeval mesa. Če pri izpolnjevanju vprašalnika niste vpisali mesa kot sestavine, ki jo želite izključiti, se obrnite na našo službo za pomoč strankam - meso bomo popolnoma izključili iz vaše prehrane.

Nič ni izgubljeno - obrnite se na našo službo za pomoč strankam in nam sporočite, kaj bi radi spremenili. Pomagali vam bomo!

Ker so prehranski načrti prilagojeni vsaki stranki posebej, pošiljko vam bomo poslali v 1-2 delovnih dneh po oddaji naročila. Načrt bo poslan na e-poštni naslov, ki ste ga navedli ob oddaji naročila.

Naročnina je ključ do stalnega uspeha pri doseganju vaših ciljev! Pri nas vam ni treba skrbeti za roke ali plačila - vse poteka samodejno. Z rednimi prehranskimi načrti, ki jih vsak mesec prejmete neposredno na svoj e-poštni naslov, boste ohranili svoj napredek in uživali v vseh prednostih zdravega načina življenja.

Nasze plany dietetyczne dostępne są wyłącznie w subskrypcji obejmującej okresy dwutygodniowe, miesięczne i dwumiesięczne. Po upływie każdego okresu automatycznie obciążymy Twoją metodę płatności tą samą kwotą a na podany adres e-mail otrzymasz plan dietetyczny na kolejny okres. Dzięki temu możemy zagwarantować Ci zarówno nieprzerwane stosowanie planów dietetycznych jak i stałą cenę, niezależnie od przyszłych podwyżek. Możesz jednak w dowolnym momencie zrezygnować z dalszej subskrypcji, pamietaj jedynie, aby zrobić to z odpowiednim wyprzedzeniem

Da bi vam olajšali uporabo naših storitev, sprejemamo samo plačila s kartico. Ta oblika plačila nam omogoča, da zagotovimo neprekinjeno naročnino in redno dostavo personaliziranih prehranskih načrtov. Poleg tega je to hiter in varen način izvajanja transakcij, ki odpravlja morebitne težave, povezane z drugimi načini plačevanja. Zagotavljamo, da ne bomo bremenili vaše kartice brez vaše vednosti in soglasja.
Aby ułatwić Ci korzystanie z naszych usług, akceptujemy płatności wyłącznie kartą. Ta forma płatności pozwala nam zapewnić ciągłość subskrypcji i regularne dostarczanie spersonalizowanych planów dietetycznych. To również szybki i bezpieczny sposób realizacji transakcji, eliminujący wszelkie potencjalne trudności związane z innymi metodami płatności.

Naročnino lahko prekličete kadar koli, samo kontaktirajte nas po e-pošti in nam sporočite, da se želite odjaviti. Pri tem ni nobenega zapletenega postopka ali papirologije - dovolj je, da nas obvestite. Vendar ne pozabite to storiti pred koncem obračunskega obdobja, tj. v 30 koledarskih dneh po zadnjem plačilu :)
Z subskrypcji możesz zrezygnować w dowolnym momencie, wystarczy, że skontaktujesz się z nami mailowo i dasz znam znać, że chcesz zrezgygnować. Nie jest to obwarowane żadną skomplikowaną procedurą czy papierologią - wystarczy tylko, że dasz nam znać. Pamiętaj jednak, żeby zrobić to najpóźniej na 2 dni robocze przed końcem okresu rozliczeniowego.

Seveda. Preprosto nam po e-pošti pošljite podatke o podjetju, ki mu izstavimo račun.

Imate vprašanja? Kontaktirajte nas!

Lahko nas tudi kontaktirate po e-pošti, tako da pošljete sporočilo na naslov: [email protected] ali neposredno v Messengerju.

Ker je Fit Even samo spletna storitev, ne ponujamo telefonskega stika.